Instrukcja montażu, obsługi i konserwacji Craftsman 917 27084 jest dedykowana dla narzędzi Craftsman 917 27084. Zawiera ona szczegółowe instrukcje dotyczące bezpiecznego i prawidłowego montażu, użytkowania i konserwacji tego konkretnego narzędzia. Instrukcja zawiera szczegółowe informacje dotyczące wszystkich części narzędzia, w tym połączeń, ustawień i regulacji. Instrukcja zawiera również ważne informacje dotyczące bezpieczeństwa podczas korzystania z narzędzia, w tym instrukcje dotyczące noszenia okularów ochronnych, używania wyłącznika ręcznego i unikania pracy w ciasnych, ograniczonych lub wilgotnych przestrzeniach. Instrukcja 917 27084 jest dostępna do pobrania i druku na stronie internetowej Craftsman.
Ostatnia aktualizacja: Instrukcja montażu, obsługi i konserwacji Craftsman 917 27084
Po dodaniu otrzymasz e-mail z informacją
- Przejdź do menu głównego Przejdź do treści
Znany i lubiany podręcznik, który starannie omawia składniki pokarmowe i ich rolę w żywieniu człowieka. Dokładne schematy i przystępne wyjaśnienia ułatwiają zrozumienie skomplikowanej tematyki biochemicznej.
Podkreśla znaczenie właściwego odżywiania się i przestrzega przed często popełnianymi w tym zakresie błędami. Publikacja omawia układ pokarmowy i metabolizm poszczególnych składników żywnościowych. Następnie wprowadza w zagadnienia gospodarki energetycznej organizmu, związanym z nią zapotrzebowaniem na poszczególne składniki oraz normami żywieniowymi. Podręcznik odwołuje się do najnowszych zaleceń dietetyków.
Treść urozmaica bogaty materiał zdjęciowy. Pytania i polecenia pomagają samodzielnie sprawdzić poziom opanowanej wiedzy.
Sprawdź pozostałą ofertę do nauki zawodu: http://sklep. pl/technik-zywienia-i-uslug-gastronomicznych
Format:B5Rok wydania:2021Oprawa:MiękkaLiczba stron:248Typ publikacji:podręcznikNośnik:książkaNr wydania:VII zmienioneWydawnictwo:WSiPSymbol:165913EAN-13:978830215258054ISBN:9788302152580
Paczka
- Waga0. 393 kg
Inne z tej serii/cyklu
-20%
Dodano do koszyka
Ilość: szt.
Cena: zł Wartość koszyka: Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T. 15 (Planowanie i ocena żywienia). Podręcznik pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do komponowania diety w zależności od potrzeb osób, dla których jest przeznaczona, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia, z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Treści teoretyczne autorzy poparli licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego zastosowania podanych informacji. Format:B5-PRok wydania:2021Oprawa:MiękkaLiczba stron:336Typ publikacji:podręcznikNośnik:książkaNr wydania:VIIIWydawnictwo:WSiPSymbol:147502EAN-13:978830213481456ISBN:9788302134814MEN:2013 -20% Dodano do koszyka Ilość: szt. Cena: zł Wartość koszyka: Paczka
Waga0. 512 kg
Inne z tej serii/cyklu