Instrukcja montażu, obsługi i konserwacji Craftsman 917 27084

Instrukcja montażu, obsługi i konserwacji Craftsman 917 27084 jest dedykowana dla narzędzi Craftsman 917 27084. Zawiera ona szczegółowe instrukcje dotyczące bezpiecznego i prawidłowego montażu, użytkowania i konserwacji tego konkretnego narzędzia. Instrukcja zawiera szczegółowe informacje dotyczące wszystkich części narzędzia, w tym połączeń, ustawień i regulacji. Instrukcja zawiera również ważne informacje dotyczące bezpieczeństwa podczas korzystania z narzędzia, w tym instrukcje dotyczące noszenia okularów ochronnych, używania wyłącznika ręcznego i unikania pracy w ciasnych, ograniczonych lub wilgotnych przestrzeniach. Instrukcja 917 27084 jest dostępna do pobrania i druku na stronie internetowej Craftsman.

Ostatnia aktualizacja: Instrukcja montażu, obsługi i konserwacji Craftsman 917 27084

Po dodaniu otrzymasz e-mail z informacją

Zasady żywienia. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1 - w Księgarni WSiP
  • Przejdź do menu głównego
  • Przejdź do treści

Znany i lubiany podręcznik, który starannie omawia składniki pokarmowe i ich rolę w żywieniu człowieka. Dokładne schematy i przystępne wyjaśnienia ułatwiają zrozumienie skomplikowanej tematyki biochemicznej.

Podkreśla znaczenie właściwego odżywiania się i przestrzega przed często popełnianymi w tym zakresie błędami. Publikacja omawia układ pokarmowy i metabolizm poszczególnych składników żywnościowych. Następnie wprowadza w zagadnienia gospodarki energetycznej organizmu, związanym z nią zapotrzebowaniem na poszczególne składniki oraz normami żywieniowymi. Podręcznik odwołuje się do najnowszych zaleceń dietetyków.

Treść urozmaica bogaty materiał zdjęciowy. Pytania i polecenia pomagają samodzielnie sprawdzić poziom opanowanej wiedzy.

Sprawdź pozostałą ofertę do nauki zawodu: http://sklep. pl/technik-zywienia-i-uslug-gastronomicznych

Format:B5Rok wydania:2021Oprawa:MiękkaLiczba stron:248Typ publikacji:podręcznikNośnik:książkaNr wydania:VII zmienioneWydawnictwo:WSiPSymbol:165913EAN-13:978830215258054ISBN:9788302152580

Paczka

Waga0. 393 kg

Inne z tej serii/cyklu

-20%


Dodano do koszyka

Ilość: szt.

Cena:

Wartość koszyka: Zasady żywienia. Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych - w Księgarni WSiP

  • Przejdź do menu głównego
  • Przejdź do treści

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T. 15 (Planowanie i ocena żywienia).

Podręcznik pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do komponowania diety w zależności od potrzeb osób, dla których jest przeznaczona, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia, z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Treści teoretyczne autorzy poparli licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego zastosowania podanych informacji. 

Format:B5-PRok wydania:2021Oprawa:MiękkaLiczba stron:336Typ publikacji:podręcznikNośnik:książkaNr wydania:VIIIWydawnictwo:WSiPSymbol:147502EAN-13:978830213481456ISBN:9788302134814MEN:2013

Paczka

Waga0. 512 kg

Inne z tej serii/cyklu

-20%


Dodano do koszyka

Ilość: szt.

Cena:

Wartość koszyka:

Instrukcja montażu, obsługi i konserwacji Craftsman 917 27084

Bezpośredni link do pobrania Instrukcja montażu, obsługi i konserwacji Craftsman 917 27084

Starannie wybrane archiwa oprogramowania - tylko najlepsze! Sprawdzone pod kątem złośliwego oprogramowania, reklam i wirusów

Ostatnia aktualizacja Instrukcja montażu, obsługi i konserwacji Craftsman 917 27084